lukoil-banenr

Alfa Romeo 4C Spider este principala noutate a italienilor în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ea prezintă un exerciţiu de stil care va fi materializat în viitorul apropriat, producţia de serie fiind programată să înceapă în 2015.

Pilot Autoexpert

Motorizarea este tot unitatea Turbo de 1.750 centimetri cubi, cu patru cilindri în linie, cuplată transmisiei Alfa TCT cu două ambreiaje. În plus faţă de actualul 4C, versiunea Spider vine cu un sistem de evacuare dublu, dar amplasat central, realizat din titaniu şi cu elemente de carbon, alături de o vopsea lucioasă cu trei straturi şi ornamente din fibră de carbon pentru marginea parbrizului şi ornamentul care acoperă rollbar-ul.

O altă noutate prezentată de Alfa Romeo 4C Spider este gama de jante din aliaj, cu 18 inch diametru pe puntea faţă, şi 19 inch diametru pe puntea spate, oferită în mai multe versiuni stilistice.

Interiorul este echipat cu mai multe ornamente din fibră de carbon, care completează pielea care acoperă suprafeţele de la bord.

Noul 4C Spider are o masă de mai puţin de 1.000 kilograme – parformanță ce se datorează caroserie din SMC (Sheet Moulding Compound), un material cu densitate redusă şi rezistenţă înaltă, care nu se deformează la coliziuni minore precum aluminiul, este mai maleabil şi este rezistent la agenţi corozivi şi atmosferici.

AR_4C_Spider_01

AR_4C_Spider_02

AR_4C_Spider_04

Comentarii