lukoil-banenr

Porsche Cayman şi Boxster au primit versiuni GTS, echipate cu același motor boxer de 3.4 litri, cu şase cilindri, dar care a fost optimizat pentru a furniza 15 CP şi 10 Nm în plus. Prin urmare, Porsche Boxster GTS ajunge să livreze 330 CP, în timp ce Cayman GTS asigură 340 CP. Cuplul motor al propulsorului care echipează cele două modele a urcat și el ajungând la 370 Nm, respectiv 380 Nm. Pachetul Sport Chrono este standard pentru ambele modele, la fel cum este şi suspensia activă PASM, alături de jantele din aliaj de 20 inch, preluate de la 911 Carrera S, echipate cu anvelope 235/35 pentru roţile din faţă și 265/35 pentru roţile din spate.

Pilot Autoexpert

porsche_boxster_gts_1

Porsche Boxster GTS accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde, ceea ce-l face cu 0.1 secunde mai lent decât Cayman GTS, fratele său cu acoperiș metalic.

La nivel vizual, versiunile GTS ale lui Cayman şi Boxster se disting de suratele lor prin blocurile optice cu fundal înnegrit și prin design-ul diferit al barelor de protecţie frontale şi posterioare. La interior, ambele modele prezintă scaune sport în standard, precum şi tapiţerie din piele cu ornamente din Alcantara.

porsche_boxster_gts_2

porsche_boxster_gts_3

porsche_boxster_gts_5

porsche_boxster_gts_6

porsche_cayman_gts_1

porsche_cayman_gts_6

porsche_cayman_gts_4

porsche_cayman_gts_5

Comentarii