lukoil-banenr

Constructorul anonim Trion SuperCars, cu sediul în California, a publicat un set de imagini cu proiectul Trion Nemesis, aflat momentan în stadiu incipient de dezvoltare, dar care promite 2.000 CP livraţi de un V8 bi-turbo.

Pilot Autoexpert

Constructorul precizează că modelul îl va face uitat pe Bugatti Veyron şi va fi mai potent decât recent lansatul la Geneva Koenigsegg One:1.

Trion Nemesis 2

Să fim sinceri, aici scepticismul se cotează la valori înalte, așa cum am mai auzit relatări de acest gen, cu promisiuni de tocmai 5000 de cai putere. Cifrele americanilor par totuşi mai pământeşti şi anunţă o accelerare de la 0 la 100 km/h realizată în 2,8 secunde şi o viteză maximă de 450 km/h. Nu prea mult, comparativ cu alți monștri similari, dar care au nu cu mult peste 1000 de cai putere. Cifrele menționate anterior, potrivit oficialilor, ar fi posibile graţie unei structuri realizate din fibră de carbon şi aliaje speciale, dar şi cuplării motorului cu o cutie de viteze secvenţială, cu opt rapoarte.

Pe lângă astea, americanii ne îndeamnă să uităm de moduri „plictisitoare” de condus, ca SPORT sau SPORT PLUS. Trion Nemesis va putea fi exploatat în modul PREDATOR, setare care odată activată, va modifica lumina ambientală din habitaclu, tăria suspensiei, comportamentul evacuării şi răspunsul motorului. Rămâne să ne adeverim și de viabilitatea proiectului, căci știm toți bine, cum le place constructorilor de acest gen să dispară fără de vreo urmă.

Trion Nemesis 4

Trion Nemesis 3

Trion Nemesis 1

Comentarii