lukoil-banenr

Tradiţional, proprietarii modelelor de Audi sau Mercedes, sunt mai puţin atraşi de piaţa pieselor şi accesoriilor tuning, spre deosebire de cei de la BMW care se pare că sunt în faţa celorlalţi când vine vorba de piese aftermarket. Această afirmaţie este valabilă şi pentru proprietarul acestui BMW 530i M-Sport în culoarea Alpine White.

Pilot Autoexpert

Acesta a apelat la serviciile atelierului de tuning IND Distribution, care iau oferit o serie de modificări la exterior, făcândui noul Seria 5 mai agresiv la capitolul design. Look-ul a fost îmbunătăţit cu ajutorul unei buze la bara faţă şi unui eleron pentru capota portbagaj, marca 3D Design, care au completat perfect fustele laterale şi eleronul pregătite de BMW M Performance. Astfel în ansamblu toate aceste elemente îi dăruiesc acestui BMW 530i M-Sport într-adevăr un plus de agresivitate şi atractivitate.

Accentele finale în design-ul sedanului sunt atinse prin mici rectificări, cum ar fi vopsirea într-un negru lucios a prizelor de aer şi grilelor radiatorului M Performance. Tot aici au fost instalate şi jante BBS SR cu diametrul de 19 inch şi o lăţime impresionantă de 9.5J pe faţă şi 11.5J pe spate, care par a fi răspunzătoare de sportivitatea maşinii, deoarece pe lângă frumuseţe îi oferă acestui Seria 5 şi o manevrabilitate sporită.

 

Comentarii