lukoil-banenr

Un proiect demn de atenţie este unul bine lucrat, până în cele mai mici detalii. Reuşita acestuia nici măcar nu ţine de marca automobilului, ci de atitudinea şi abordarea proprietarului. În versiunea de fabrică, Jaguar XJ8L este deja un automobil luxos, arătos şi elegant. Însă, ce a făcut acest tânăr este chiar uimitor.

Pilot Autoexpert

Mai ales că în calitate de şoarece de laborator, a fost ales un exemplar în varianta long wheel base, care pe ebay a costat nu mai mult de 1200 de dolari. Model care a urmat apoi o cale lungă de transformări. Unitatea pe benzină originală, a fost înlocuită cu un V8 de 6.2 litri, de producţie GM, cunoscut în popor ca LS3, din care specialiştii Lingenfelter au extras 575 de cai putere. Monstrul este agregat la o cutie de viteze manuală cu şase rapoarte astfel că distracţia este asigurată.

Şi dacă exteriorul se remarcă doar cu o vopsea proaspătă, jante stilate oldschool şi mâinere portiere ascunse, preluate de pe F-Type, atunci interiorul se poate lăuda cu ceva mai mult. Complet renovat, şi retapiţat, cu scaune şi bancheta preluate de pe un Audi B5 RS4 şi instrumente de bord digitale, ca la bolizii de curse, acest Jaguar se poate mândri cu un proprietar de cinste.

Şi costă acest Jaguar XJR nu mai puţin de 38.000 de dolari! Practic o maşină de vis la bani mărunţi!

Untitled-2 Untitled-3

Comentarii