lukoil-banenr

Atelierul german ABT Spotsline, continuă să bucure fanii Audi cu modele tunate la maxim. Recent nemţii au anunţat despre ofertele de tuning pentru modelele de top Audi RS3 Sedan şi Audi RS3 Sportback.

Pilot Autoexpert

Debutul oficial al modelelor modernizate va avea loc în cadrul evenimentului Essen Motor Show. Din start ţinem să precizăm că atelierul este dispus deja acum să ofere primul pachet de tuning pentru RS3, numit ABT Power.

Ambele modele de performanţă, au fost înzestrate cu accesorii suplimentare, inclusiv aripi noi din faţă, o grilă a radiatorului remodelată şi o gamă de jante speciale cu diametrul de 19 şi 20 de inch, din seriile DR, ER-C, ER-F şi FR. Pe lângă acestea, clienţii vor avea posibilitatea de a opta pentru o fustă la bara din spate şi un sistem de eşapament sport, cu finalele tobei finisate în culoare neagră mat.

Din păcate încă nu au fost arătate careva poze cu habitaclele modificate de designerii ABT Sportsline, a celor două sportive, dar se cunoaşte că vor apărea noi covoraşe stilizate şi inserţii pentru praguri.

Cele mai importante şi aşteptate modificări se regăsesc totuşi la capitolul motorizare. Aici cei de la ABT, au reuşit să forţeze motorul stoc de 2.5 litri volum, turbo, în aşa fel ca să îi ridice indicii de putere cu 60 CP şi 50 Nm. În final, Audi RS3 Sedan şi RS3 Sportback, dezvoltă 460 CP şi 530 Nm. Cifrele dinamice ale hatchback-urilor încă sunt ţinute în secret, dar oficialii asigură că vehiculele vor fi capabile să atingă viteza maximă de 280 km/h.

Comentarii