lukoil-banenr

Atelierul german de tuning ABT Sportsline, a prezentat recent pachetul de tuning pentru modelul Audi SQ5. Crossoverul sport a primit un body kit aerodinamic și un șir de îmbunătățiri pentru compartimentul tehnic.

Pilot Autoexpert

Noul body kit cuprinde un set de aripi evazate, o buză pentru bara față, praguri laterale regândite, un difuzor pentru bara spate și un eleron pe ușa portbagajului. Pe lângă toate, datorită noului sistem de eșapament, designul exterior va fi înfrumusețat de flanșele tobei de evacuare vizibile, atunci când în varianta standard a lui SQ5 acestea sunt ascunse după bara din spate.

După o serie de modificări oferite trenului de propulsie, benzinarul V6 de 3.0 litri volum, este forțat să livreze 425 CP și 550 Nm cuplu motor. Cifrele dinamice încă nu sunt făcute publice, însă ne așteptăm la un crossover extrem de rapid luând în considerare că modelul stoc SQ5, accelerează de la 0-100 km/h în doar 5,4 secunde.

Pe lângă toate cele de mai sus, crossoverul de performanță Audi SQ5, va primi și un set de jante din aliaj cu diametrul de 22 inch, o suspensie care coboară lejer garda la sol și un interior modificat.

Comentarii