lukoil-banenr

AC Schnitzer nu se lasă vrăjit de noile modele şi preferă să construiască proprii bolizi, respectând reţetele tradiţionale, verificate în timp. Astfel, dacă vrei să te deosebeşti de flota de supercaruri moderne, aici în Aachen, găseşti oamenii care să te ajute.

Pilot Autoexpert

Având la bază un BMW M235i Coupe, tunerul german a băgat în joc toată măiestria şi priceperea acumulată vreme de aproximativ 50 de ani, pentru a da naştere unui pocket-rocket adevărat. Astfel a apărut pe lume ACL2, sportiva care poate pune probleme chiar şi unui M5! Doată cu un bodykit extrem şi finisată într-o culoare specială, toxică, sportiva bavareză se remarcă instant în fluxul de maşini. Ce-i drept, nimeni nu ştie ce se ascunde sub panourile din fibră de carbon şi aripile umflate…

 

Vă spunem noi! BMW-ul ACL2 este capabil să te surprindă cu cel puţin 570 de cai putere, care raportaţi la masa totală a vehicului îl transformă într-o armă rece, când vine vorba de sprinturile la semafor. Din păcate nu ştim în cât timp exact atinge prima sută sau care este viteza maximă, însă vom afla acest lucru când ajungem la Salonul Auto de la Geneva, unde va fi expusă maşina!

Comentarii