lukoil-banenr

Un atelier de tuning din Moscova, ori mai bine zis un carosier pe nume Cardi, a publicat pe net câteva imagini cu un proiect îndrăzneţ, construit la baza „răposatului” Aston Martin DB9. Acesta a fost numit Concept 442 şi din ce puteţi vedea, se inspiră puternic din limuzina Lagonda, de producţie AM bineînţeles.

Pilot Autoexpert

Aston Martin DB9 a părăsit linia de asamblare în urmă cu ceva timp pentru a face loc noului model DB11, prezentat anterior la Salonul Auto de la Geneva. Chiar dacă maşina este moral învechită şi nu se poate lăuda cu performanţele unui supercar italian sau german, totuşi aceasta impresionează prin calitatea materialelor, design-ul aristocratic şi un V12 aspirat natural ce produce în jur de 510 cai putere, dintr-un volum de 6.0 litri.

89796372014-Aston-Martin-DB9

Mie personal îmi vine greu să cred că acest model ar putea arăta oarecum mai bine, însă nu toţi îmi vor împărtăşi părerea. În special ruşii de la Cardi, care s-au gândit să îl modifice complet, astfel că din bătrânul DB9 nu va rămâne decât o amintire. Există o speranţă că unitatea de sub capotă va scăpa neatinsă, însă aspectul vizual, după cum se vede în schiţele tunerului, va fi total remodelat.

Nu sunt sigur că noul Cardi Concept 442 va arăta mai bine decât un DB9 şi dacă vor exista cumpărători la această „capodoperă”, mai ales că preţul unui Aston Martin începe de la 125.000 de lire, iar aici se vor adăuga şi îmbunătăţirile aduse de ruşi. Cu toate astea mie nu îmi rămâne decât să le urez multă baftă în începuturi! cardi-concept-442 cardi-concept-442-1 cardi-concept-442-2 cardi-concept-442-4

Comentarii