lukoil-banenr

Pentru fanii vehiculelor bavareze de performanţă, care îşi doresc un M4 dar visează la un model unic şi exclusiv al coupe-ului, dealer-ul BMW Abu Dhabi Motors, propune vehiculul care cât se poate de bine se conformează cerinţelor de mai sus, Alpina B4 S Bi-Turbo.

Pilot Autoexpert

Imaginile cu automobilul de performanţă au fost postate recent pe pagina de Facebook a reprezentanţei din Abu Dhabi. La moment coupe-ul special Alpina B4 S Bi-Turbo, este prezentat la o mulţime de expoziţii automobilistice unde are parte de o atenţie deosebită din partea vizitatorilor. Fără îndoială, viitorul stăpân va moşteni acest val de admiraţii şi respect din partea altor participanţi la trafic.

Ţinem să amintim că modelul Alpina B4 S Bi-Turbo, este defapt versiunea modernizată a coupe-ului de performanţă BMW M4 Coupe. Aceasta a fost tratată în aşa fel ca motorul cu şase cilindri în linie, de 3.0 litri volum Bi-Turbo, să livreze 440 CP şi un cuplu motor de 600 Nm.

Exemplarul propus de BMW Abu Dhabi Motors, pe lângă body kit-ul aerodinamic tradiţional care include un spliter din faţă regândit, praguri laterale noi şi spoiler pe uşa portbagajului, este finisat în culoarea fantastică Alpine White.

Pe lângă acestea coupe-ul exclusiv se deosebeşte de un simplu M4 prin jante de aliaj speciale, etriere ale sistemului de frânare îmbunătăţit vopsite în culoarea albastră, logouri Alpine în locul celor originale BMW, suspensie sport adaptivă, eşapament marca Akrapovic, şi o cutie automată modernizată cu opt rapoarte dotată cu tehnologia Alpina Switch-Tronic.

Comentarii