lukoil-banenr

Atelierul de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de tuning pentru hatchback-ul sport Audi RS3 Sportback. După tratamentul primit compacta este capabilă să dezvolte 500 CP.

Pilot Autoexpert

Versiunea din uzină a lui RS3, se echipează cu un motor în cinci cilindri de 2,5 litri volum, care livrează 400 CP şi 480 Nm cuplu motor. Hatchback-ul cu cinci portiere accelerează, cu ajutorul tracţiunei integrale, de la 0-100 km/h în doar 4,1 secunde, iar viteza maximă pe care o atinge numără 280 km/h.

Pachetul de îmbunătăţiri de la ABT, include un intercooler, un nou sistem de injecţie şi o resoftare care în rezultat oferă hatchback-ului RS3, de la 460 până la 500 de cai putere. Deşi tunerii încă nu publică cifrele dinamice, aceştia anunţă că cel mai avansat pachet de tuning va costa cu tot cu instalare, circa 10.000 euro.

Pe lângă toate, vehiculul poate fi dotat şi cu un body kit aerodinamic, cu frâni performante cu discuri de 380 milimetri, bare stabilizatoare pregătite de ABT şi o suspensie sport proiectată în parteneriat cu compania KW. Totodată tunerii sunt în plin proces de elaborare a unei suspensii care ar oferi posibilitatea de a regla garda la sol.

În total, toate modificările propuse vor costa peste 15.000 de euro, iar pentru cei mai exigenţi, ABT Sportsline oferă şi câteva variante de jante, care costă între 1.600 şi 9.500 de euro pentru set.

Comentarii