lukoil-banenr

Atelierul german de tuning Posaidon a prezentat un Mercedes-AMG A45 tunat la maxim. Vehiculul a fost forțat să dezvolte o putere mai mare datorită modificărilor aduse motorului și cutiei robotizate.

Pilot Autoexpert

Propulsorul turbo de 2.0 litri volum, care pe un Mercedes-AMG A45 din uzină dezvoltă 381 CP și 475 Nm cuplu motor, a fost echipat cu o nouă turbosuflantă, un intercooler mai mare, bujii speciale, un sistem de injecție modificat și o evacuare nouă.

La fel motorul a primit și un sistem de injecție cu metanol și un soft modificat. Rezultatul acestor modificări este puterea motorului care acum livrează 558 CP și 660 Nm cuplu motor. Caracteristicile dinamice ale acestui Mercedes-AMG A45 încă nu sunt oferite de către reprezentanții atelierului.

Mai devreme cei de la Posaidon au mai prezentat un A45 AMG, care dezvolta 500 CP. Atunci compacta germană accelera de la 0-100 km/h în doar 3.5 secunde, iar viteza maximă de care era capabilă, atingea pragul de 315 km/h. Pentru comparație, un A45 AMG stoc, accelerează de la 0-100 km/h în 4.2 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Comentarii