lukoil-banenr

Atelierul de tuning TechArt, este cunoscut graţie proiectelor sale de modificare şi îmbunătăţire a modelelor Porsche. Deşi unii cred că pachetele de tuning devin tot mai banale şi neinteresante, totuşi inginerii companiei de fiecare dată găsesc inspiraţia de a  bucura fanii cu noi lucrări.

Pilot Autoexpert

De această dată, specialiştii atelierului au pregătit pentru prezentarea în cadrul evenimentului Essen Motor Show, pachetul de tuning pentru Porsche 718 Boxter şi Porsche 718 Cayman. Modelele de performanţă au primit câte un body kit aerodinamic optimizat şi un sistem special care oferă posibilitatea de a ridica puntea din faţă pentru a trece cu uşurinţă peste obstacole cum ar fi limitatorii de viteză.

Rerezentanţii coompaniei au povestit că, pentru a activa sistemul este nevoie de a apăsa doar un buton instalat pe consola centrală a maşinii. Sistemul este format din doi cilindri hidraulici, un bloc hidraulic, arcuri sport şi un kit de instalare. Instalat pe maşină acesta permite ridicarea punţii faţă cu 60 de milimetri.

Pe lângă acestea, atelierul de tuning TechArt a pregătit şi un modul de performanţă pentru motorul stock de 2.5 litri volum, care ridică indicii de putere până la 394 CP şi 480 Nm cuplu motor. Astfel creşterea puterei faţă de modelul stoc constituie 50 CP şi 60 Nm.

Din păcate oficialii companiei nu au făcut publice preţurile pentru pachetele de tuning, declarând că acestea se vor discuta individual cu clientul în timpul formării comenzii. Doritorii de a admira variantele modificate ale lui Porsche 718 Boxter şi Porsche 718 Cayman, sunt aşteptaţi începând cu data de 10 decembrie la stand-ul atelierului din cadrul Essen Motor Show.

Comentarii