lukoil-banenr

Atelierul de tuning ABT Sportsline, nu întârzie să bucure fanii mărcii Audi cu o ofertă pentru a doua generaţie al lui SQ5. Programul de tuning presupune modificări atât pe plan tehnic cât şi estetic.

Pilot Autoexpert

Pentru versiunea de top, SQ5, inginerii germani au dezvoltat un kit de perfromanţă ce adaugă SUV-ului din Ingolstadt în jur de 20% mai multă putere faţă de versiunea stoc. Aşadar crossover-ul se bucură de un plus de 70 CP şi 50 Nm, iar cifrele finale sunt destul de impresionante, rezultând un total de 425PS (419CP) şi 550 Nm cuplu motor.

Nu au fost uitaţi nici cei ce au ales versiuni civile ale lui Q5. Dieselul 2.0 TDI care din uzină produce 190PS (187CP) şi un cuplu de 400 Nm, capătă în urma modificărilor 215PS (212CP) şi 440 Nm. Discriminaţi s-ar putea simţi iubitorii de motoare pe benzină, care au optat pentru unitatea 2.0 TFSI. Aceştia urmează să primească oferta un pic mai târziu. Pe semne că cei de la ABT se simt mai mult atraşi de propulsoarele diesel.

Puterea de sub capotă trebuie să se evidenţieze şi în afara ei, susţin designerii ABT. Pornind de aici au elaborat câteva kit-uri ce schimbă complet felul în care arată exteriorul automobilului. Din păcate, însă varianta finală de design nu este gata pentru a fi propusă clienţilor…

În schimb se pot achiziţiona jante în dimensiunile de 20″  şi 21″ de diferite modele şi nuanţe de culori.

Comentarii