lukoil-banenr

Pentru marea majoritate a proprietarilor SUV-ului de lux Bentley Bentayga, propulsorul stoc W12 de 6.0 litri volum, care dezvoltă 600 CP şi 900 Nm, este mai mult decât suficient în materie de performanţă. Însă de fiecare dată se găsesc cei ce au nevoie de modificări şi un plus de putere, pentru a excela în faţa mulţimii.

Pilot Autoexpert

Anume pentru aceştia, compania Startech, propune un pachet de modificări care costă circa 18.900 de euro, adică cât un Volkswagen Golf pe piaţa germană. Tunerii propun două module plug-and-play, adaptate pentru blocul electronic al motorului stoc. După conectarea acestora, indicii puterii ating cifra de 700 CP şi 1.070 Nm cuplu motor.

Rezultatul modificărilor vizează şi datele dinamice ale vehiculului. Astfel accelerarea de la 0-100 km/h durează doar 3.9 secunde, adică cu 0.2 secunde mai rapid decât modelul din standard, iat viteza maximă atinge pragul de 301 km/h.

Pe lângă modulele plug-and-play, specialiştii Startech, mai propun şi o modificare a suspensiei care ar micşora garda la sol cu 20 de mm, contra unui cost de 940 de euro. Deasemenea iubitorii de a modifica sunetul motorului pot opta pentru un eşapament sport, care ar costa circa 9.650 de euro.

Modificările designului exterior pentru Bentley Bentayga, vizează un wide body kit, locuri optice LED din spate, portiere modificate şi o serie de modele de jante cu diametrul de 23 inch.

Comentarii