lukoil-banenr

Cea mai nouă generaţie a lui Mercedes-Benz C-Class, în caroseria W205 a ajuns pe mâna specialiştilor de la Brabus. Tunerul s-a axat mai mult pe partea estetică a maşinii, astfel că pentru a beneficia de tratamentul Brabus nu ai nevoie neapărat să te prezinţi cu un AMG.

Pilot Autoexpert

Pachetul de modificări este compus din bodykit-ul aerodinamic, ce include bara faţă şi spate, fante de aerisire şi un eleron micuţ pe portbagaj, la care se adaugă jantele de 20 de inch în diametru şi o suspensie sport cu garda la sol micşorată. Adiţional, clienţii pot opta pentru un nou sistem de evacuare cu patru finale de evacuare, sau o suspensie ceva mai pretenţioasă, dezvoltată împreună cu specialiştii de la Bilstein. În imagini ar trebui să vedem şi o grilă frontală personalizată însă din păcate aceasta nu a ajuns pe maşina expusă.

În materie de performanţă, Brabus este dispus să mărească numărul de cai putere de sub capota modelelor C200, C180 sau C250. Primul din listă, primeşte un plus de 41 de cai putere, iar pentru C180 sunt „liberi” numai 21 de CP, ajungând să numere în total 177 de cai putere. Modelul C250 se poate ridica la ceva mai mult şi ajunge la 245 de cai putere. În cazul ultimului, acceleraţia de la zero la prima sută va constitui doar 6.3 secunde.

Cât despre interior, nu ne sunt cunoscute prea multe detalii, afară de faptul că Brabus îţi poate ornamenta habitaclul cu inserţii din aluminiu, tapiţerie Alcantara, plus tot felul de logo-uri şi inscripţii Brabus.

brabus-styling-for-non-amg-c-class-1 brabus-styling-for-non-amg-c-class-2 brabus-styling-for-non-amg-c-class-3 brabus-styling-for-non-amg-c-class-4

Comentarii