lukoil-banenr

Inginerii atelierului Brabus, uimesc din nou, de data aceasta este vorba de Brabus 850 Buscemi Edition, contruit pe baza faimosului Mercedes-AMG G63. Designul SUV-ului a fost proiectat de americanul Jon Buscemi şi prezentat în premiera la Salonul Auto de la Dubai.

Pilot Autoexpert

Sub capotă, luxosul Gelandewagen ascunde un motor V8 de 6.0 litri volum, capabil să stoarcă 838 de cai putere şi un cuplu motor de 1.450 Nm. Necătând la masa totală de circa 2.5 tone, acesta accelerează de la 0-100 km/h în doar 4 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la indicile de 260 km/h, pentru ca anvelopele să poată face faţă.

Dar farmecul acestui Brabus nu constă atât în motor cât în partea estetică a SUV-ului, unde s-au folosit cele mai scumpe materiale şi tehnologii. Ca să poată impresiona la Salonul Auto de la Dubai, unde se strâng cei mai bogaţi oameni din lume, specialiştii de la Brabus împreună cu designerul Jon Buscemi au înzestrat vehiculul cu tot ce au mai scump.

Aşadar Brabus 850 Buscemi Edition, foloseşte nuanţele aurii pentru a accentua exclusivitatea şi luxul. Aici găsim o sumedenie de elemente poleite cu aur la nivelul volanului, consolei centrale, pedalelor, pe selectorul şi butoanele cutiei de viteze. Habitaclul este tapiţat cu piele neagră cusută cu aţă roşie, iar pentru a mai adăuga nişte nuanţe de exclusivitate acestei variante de Gelandewagen, Buscemi a confecţionat două perechi de încălţăminte similare cu nuanţele folosite la interior, care i se oferă viitorului proprietar al G-Class-ului împreună cu un set format din trei valize.

Apropo despre preţul lui Brabus 850 Buscemi Edition, acesta costă exact 410.000 de euro, o nimica toată pentru clienţii pretenţioşi din Orientul Mijlociu. Pentru a înţelege cât de luxos şi scump este acest G-Class, v-am pregătit o serie de imagini care arată cu lux de amănunte detaliile şi elementele modificate.

 

Comentarii