lukoil-banenr

Atelierul britanic Overfinch planifică să construiască, după cum spun aceştia, „cel mai luxos SUV din lume”. Vehiculul va fi construit pe baza lui Range Rover SVAutobiography. La moment tunerii au postat doar câteva imagini teaser.

Pilot Autoexpert

Conform acestor imagini, SUV-ul va primi un body kit aerodinamic care foloseşte un şir de elemente din carbon, prize de aer mai mari, praguri redesenate, un difuzor din fibră de carbon la bara spate şi un sistem de eşapament modificat.

Reprezentanţii atelierului Overfinch declară că salonul automobilului va primi cotiere cu încălzire, iar pentru pasagerii din spate suporturi reglabile pentru picioare cu încălzire şi masaj. La fel SUV-ul va fi dotat cu geamuri duble, o izolare fonică îmbunătăţită, un sistem multimedia cu 4G şi Wi-Fi, care va permite gestionarea sistemelor maşinii cu ajutorul smartphone-ului.

Amintim că Range Rover SVAutobiography, a fost prezentat în luna noiembrie a anului 2017. Modelul a primit portiere din spate acţionate electric, scaune din spate cu masaj, cotieră cu frigider, mese acţionate electric pentru pasagerii din spate şi un ceas produs de compania elveţiană Zenith.

Comentarii