lukoil-banenr

Chiar şi cu parametrii de fabrică, noul Mercedes-AMG C63 Estate poate fi considerat unul dintre cele mai rapide break-uri din lume. Graţie V8-ului instalat sub capota acestuia, şoferul are la dispoziţie în jur de 476 cai putere şi tocmai 650 Nm de cuplu motor. Să zicem că este mai mult decât suficient pentru a te aventura în călătorii cu portbagajul plin.

Pilot Autoexpert

Şi spre deosebire de capacitatea portbagajului, volumul motorului nu este chiar atât de limitat. O dovedeşte şi atelierul de tuning Wheelsandmore, inginerii căruia nu s-au îndurat de planetarele maşinii şi au pus pe doping propulsorul cu opt cilindri. Astfel, în urma intervenţiei acestora, break-ul se poate lăuda acum cu un total de 620 de cai putere şi numai puţin de 820 de Nm! Nava spaţială a primit şi un nume care să ne confirme că nu e o glumă, iar Startrack 6.8 este exact ceea la ce v-aţi gândit.

De menţionat că upgrade-ul efectuat poate fi vizibil la exterior doar cu ajutorul jantelor finisate în negru mat, iar pasionaţii modelului vor fi surprinşi să afle că Estate-ul poate umili şi un sportcar exotic, cu o acceleraţie de la zero la prima sută în numai 3.6 secunde. Cu acceleratorul la podea se poate atinge viteza maximă de 300 km/h!

wheelsandmore-mercamg-c63-startrack-1 wheelsandmore-mercamg-c63-startrack-3 wheelsandmore-mercamg-c63-startrack-4 wheelsandmore-mercamg-c63-startrack-6

Comentarii