lukoil-banenr

Carlex Design își propune să găsească tocmai 1.998 de proprietari de X-Class, care să aplice pentru unul dintre cele două pachete de tuning propuse de ei. Compania poloneză are și un nume pregătit pentru fiecare, iar prețurile par a fi unele destul de accesibile.

Pilot Autoexpert

Exy Off-Road, este primul pe listă și costă 13.995 de euro. Kit-ul pune accent pe capacitățile de off-road ale pick-upului germano-nipono-francez și îi conferă o imagine de vehicul feroce, scos parcă din pelicula Jurassic Park. Colantat cu peliculă specială, peste care vine bodykit-ul cu aripi evazate, lumini pe acoperiș, troliu și desigur roțile pentru noroi, care s-au distanțat semnificativ de restul caroseriei grație suspensiei speciale.

La interior domină întunericul absolut, cu scaune tapițate cu piele și inscripționate Exy, iar bordul aduce singura reflecție de lumină în trimurile din fibră de carbon.

Cel de-al doilea pachet de modificări, ”Urban”, este după cum vă dați bine seama, dedicat proprietarilor de X-Class care nu se pot distanța prea mult de marele orașe. Pentru ei lista de modificări are un preț de 16.995 de euro, cu 3.000 de euro mai mult față de ”Exy” și se pare că ar trebui să aibă și ceva în plus.

Bodykit-ul este foarte asemănător, însă nuanțele de culoare sunt diferite și jantele deja au alt aspect. Unul mai modern, mai stilat și mai adaptat condițiilor de oraș, încălțate în anvelope ”normale” care nu aduc zumzăitul din off-road pe străzile urbane. Și suspensia deja coboară mașina mai aproape de asfalt, pe când la modelul anterior, garda la sol era mărită.

În ce privește însă interiorul, Carlex Design s-a gândit să experimenteze aici cu nuanțe de roșu pe piele, în contrast cu fibra de cabron și cusuturi albe, iar pasagerii vor sta acum în scaune sport profilate.

Având în vedere prețul de start al mașinii de 37.295 de euro, la care se adaugă și banii pentru una dintre cele două ediții, să ne spuneți care dintre cele două modele vă face mai mult din ochi și desigur dacă prețul este în continuare atractiv. Sau poate aveți vreo idee mai bună la acești bani?

Comentarii