lukoil-banenr

Atelierul polonez Carlex Design a prezentat pachetul de tuning pentru pickup-ul Volkswagen Amarok. Acesta îi oferă caroseriei vehiculului o culoare extraordinară ce poartă denumirea de Ultramarine și adaugă la interior o notă de lux prin materialele premium folosite.

Pilot Autoexpert

Amarok-ul prezentat de cei de la Carlex, este unul în varianta Aventura, care de altfel are o listă de dotări din uzină destul de bogată, în care se includ opțiuni precum Digital audio broadcasting, un sistem de infotainment cu navigație prin satelit proiectat printr-un display cu diagonala de 6.3 inch, cruise control, hill start, etc.

Interiorul pickup-ului a păstrat designul din uzină, însă a fost tapițat în piele neagră și albastră și alcantara, pentru un plus de lux și eleganță. Alcanatara a fost aplicată peste tot unde se regăseau elementele din plastic, iar pentru contrast ața folosită la coaserea elementelor este și ea de culoare albastră.

Sub capota acestui Volkswagen Amarok, se ascunde un propulsor V6 TDI de 3.0 litri volum, într-o versiune care îl foțează să dezvolte circa 220 CP și 550 Nm cuplu motor. Accelerarea de la 0-100 km/h durează 7.9 secunde, iar viteza maximă pe care o atinge este de 193 km/h.

Comentarii