lukoil-banenr

În România, a fost scos la vânzare un Mercedes-Benz SLK produs în anul 2004, destul de neobișnuit. Primul roadster din lume cu plafon rigid rabatabil, la vremea sa a fost o mașină destinată tinerilor petrecăreți, iubitori de viață, care adoră viteza și plimbarile spre plajă. Cel puțin, acesta era conceptul celor de la Mercedes, însa cineva s-a gândit că acest roadster poate arăta și alt fel.

Pilot Autoexpert

Acum, sportiva compactă de odinioară, cu motor de 1.8 litri volum și compresor mecanic, nu mai este o mașină de viteză și de mers la mare cu plafonul strâns, ci este un adevărat vehicul pentru off-road. Stăpânul acesteia a modificat-o la maxim, astfel că i-a montat punți de Suzuki Jimny pentru a se bucura de tracțiune 4×4 cu reductor și de o gardă la sol cu circa 40 cm mai mare decât cea din uzină.

În această ordine de idei, acum avem o mașină modificată serios, cu punți rigide față și spate împrumutate de la Suzuki Jimny, iar motorul și cutia automată de Mercedes-Benz. Acest exemplar unic în lume, poate fi cumpărat de oricine pentru o sumă cu adevărat simbolică de doar 2.950 de Euro, adică la prețul unei biciclete bune.

Comentarii