lukoil-banenr

Ultima maşină care ai vrea să o vezi pe autostradă în spatele tău, atunci când încalci limita de viteză, este chiar acest Nissan GT-R în straie de poliţist!

Pilot Autoexpert

Am văzut o mulţime de maşini sport, exotice, extrem de scumpe şi performante, care îşi duc serviciul în rândurile poliţiştilor din întreaga lume. Însă nu ştiu de ce, dar anume acest GT-R este maşina de care mi-ar fi frică cel mai mult.

Prezentat în cadrul salonului auto de la new york, Copzilla este cel mai nou vehicul de urmărire care ar putea intra în dotarea forţelor de ordine din SUA. Dar, acest lucru nu se va întâmpla prea curând, cel puţin din simplul motiv că maşina în cauză a fost preparată doar pentru show-ul auto de peste oceane.

Nissan-ul poartă numărul 23 care are la rândul lui o însemnătate. În limba japoneză, 2 este citit „Ni” iar 3 se pronunţă „San”, deci v-aţi prins este Nissan! Însă numele de scenă a fost un pic schimbat şi sună Copzilla, derivat de la Godzilla, poreclă atribuită GT-R-ului mai vechi. Maşina a primit abţibilduri şi insigne de poliţie, bara de lumini, jante de 22 de inch în diametru, evazări aripi, un spoiler enorm şi cam atât.

Lista modificărilor se rezumă doar la exterior. Sub capotă este acelaşi V6 de 3.8 litri, turboo-aspirat, care livrează roţilor faţă şi spate, în jur de 565 de cai putere.

Comentarii