lukoil-banenr

Nu ştiu dacă s-a plâns vreodată proprietarul unui Dodge Charger sau Challenger, în versiunile Hellcat, că nu i-ar ajunge rezerva de cai putere. Maşinile astea sunt cam singurele sportcaruri din lume, care ies de pe porţile fabricii, împachetate cu peste 700 de cai putere! Unde mai pui că au şi un preţ extrem de competitiv în raport cu rivalii săi.

Pilot Autoexpert

Însă chiar şi aşa, există în umea asta pasionaţi care sunt întotdeauna în căutare de mai mult decât atât, iar pentru ei, compania Savage Street Cars, din Houston, a creat o ofertă absolut irezistibilă. Pentru numai 11.000 de dolari, mai exact 10.995 (9.981 euro), orice proprietar de Charger sau Challenger (Hellcat ambele), va primi dublul decât oferă uzina. Ca să fim mai exacţi, nu mai puţin de 1.500 cai putere şi 1762 Nm de cuplu motor! O sălbăticie de motor! Fiţi deacord, nici o companie din lumea asta nu îţi poate oferi un plus de 793 de CP şi 881 Nm pentru o sumă atât de mică, mai ales că vorbim despre un pachet de tuning Stage 5!

Păcat că la această etapă nu se cunosc mai multe cifre importante. Însă vă puteţi imagina că dacă în versiunea de uzină un Charger prinde prima sută (0-60mph) în 3.4 secunde şi Challenger-ul face acelaşi lucru în circa 3.6 secunde, atunci cu o asemenea herghelie sub capotă sprintul trebuie să fie de-a dreptul fulgerător. Cu o singură condiţie doar, că poţi să pui toată puterea pe roţile punţii spate şi respectiv pe asfalt!

Comentarii