lukoil-banenr

Lexus și Wald International, două mari nume din lumea auto care reflectă cel mai bine sinonimul cuvintelor extravagant, neobișnuit și strident. Nu doar că tunerul nipon are o abordare diferită față de colegii săi, dar și Lexus este un producător de mașini cu un design un pic mai diferit. Iar când cele două fac echipă, rezultatele nu au cum să nu te surprindă.

Pilot Autoexpert

Astăzi starurile galeriei foto Wald International sunt Lexus LC și LS, pentru care niponii au pregătit un kit de modificări consistent și respectând filosofia de design a companiei. Cu evazări de aripi, praguri laterale, spoilere în mai multe nivele, difuzoare, inserții adiționale pe bara față și cu un set de jante pe măsură, coupe-ul LC anunță deschisă petrecerea. Tunerul nu a uitat nici de amprenta personală, iar pe lângă logo au fost insalate și lumini de zi adiționale și un stop masiv în spate, în stilul F1.

Într-un stil similar a fost modificat sedanul LS 500h, la care se adaugă și câteva ornamente cromate, pentru un plus de luciu și splendoare. Detaliile de caroserie ca barele față, pragurile sau eleroanele, în set cu jantele masive accentuiază originalitatea tuningului japonez.

Comentarii