lukoil-banenr

Deşi nu este o blindată şi nu este nici chiar automobilul cu care să înfrunţi vremurile apocaliptice din scenariile regizorilor de la Hollywood, totuşi acest G-Class pare să inspire multă încredere pasagerilor săi.

Pilot Autoexpert

Randarea virtuală poate fi transformată în realitate, dacă alegeţi una din cele trei interpretări ale lui G-Class, sugerate de către MoAoun şi desigur, dacă aveţi suficienţi bani. Asta deoarece artistul nu a făcut decât să treacă prin creionul digital, SUV-ul imaginar, din mintea sa. În continuare însă, va fi nevoie de un atelier cu oameni pricepuţi pentru a vă transforma ideea într-un vehicul de off-road adevărat.

Maşina a primit o cuşcă de protecţie pentru exterior, bara de lumini cu LED, absolut obligatorie pentru a putea fi sigur că răzbaţi acolo unde te duc ochii, jante modulare şi anvelope de off-road cu un profil extrem. Pe acoperiş este instalat şi portbagajul tubular, unde îşi vor face loc ustensilele necesare şi rezervele de petrol, sau mai ştiu eu, ce veţi avea nevoie în acele zile grele.

Nuanţa de vopsea negru mat este cum nu se poate mai bine potrivită aici, însă pentru versiunile G500 4×4 (la patrat), designerul a păstrat nuanţe mai rebele de galben şi roşu.

Comentarii