lukoil-banenr

Atelierul de tuning G-Power, a îmbunătăţit SUV-ul X5 M, în caroseria F15, atribuindu-i numele celui mai activ ciclon din lume Typhoon (Taifun). Crossoverul primeşte schimbări vizibile atât la felul cum arată cât şi la felul cum se comportă în mişcare.

Pilot Autoexpert

BMW X5 M, încă din uzină a primit o putere şi dinamică de invidiat, însă specialiştii de la G-Power l-au făcut şi mai nebun. Ei au efectuat un şir de lucrări asupra motorului V8 Biturbo, şi au scos un soft special pentru acest model numit Bi-Tronik 2 V3. Astfel vehiculul este capabil să dezvolte 750 CP şi 980 Nm, faţă de cei 565 CP şi 750 Nm din versiunea stoc.

Tunerii nu au ignorat nici aspectul exterior al maşinei. Pentru ca să arate la fel de bine precum merge, designerii au proiectat un body-kit aerodinamic care îl face la fel de masiv şi înfricoşător precum este ciclonul Typhoon.

Aşadar modificările de la exterior cuprind un ansablu format dintr-o nouă bară faţă cu prize de aer impunătoare, praguri laterale redesenate şi un difuzor vast la posterior. La fel au fost evazate arcurile pentru plasarea cât mai comodă a jantelor cu diametrul de tocmai 23 inch şi anvelopelor de performanţă cu mărimea 315/25.

Oficialii atelierului de tuning G-Power încă nu au anunţat un preţ pentru acest model, însă putem să presupunem că SUV-ul va fi destul de costisitor, ştiind că BMW X5 M Typhoon, în caroseria E70, era propus clienţilor cu un preţ de circa 710.000 dolari SUA.

 

Comentarii