lukoil-banenr

Cum noul GLE Coupe nu este chiar cea mai cuminte şi mai drăgălaşă maşină ce-o poţi vedea în oglinda retrovizoare, Hamann s-a gândit că ar fi bine să pună şi mai mult accent pe latura dramatică a SAC-ului german. Acum rivalul lui X6 se poate lăuda cu un kit extrem de agresiv semnat de un tuner celebru.

Pilot Autoexpert

Pentru a scoate în evidenţă silueta bombată a coupe-ului, designerii au ales să instaleze un bodykit masiv, cu evazări pentru aripi, praguri laterale, barele faţă şi spate redesenate şi un spoiler cocoţat pe hayon. Modificările aduse, implică şi utilizarea unui set de jante unicate, cu un diametru de 22 de inch, astfel că toate laolaltă au adăugat încă nouă centimetri la lăţimea totală a maşinii!

Capota motorului a fost înlocuită cu una din fibră de carbon însă pur din ambiţiile designerilor şi nu pentru a reduce din greutatea maşinii care cântăreşte în jur de 2.250 de kilograme. Unde mai pui că s-a umblat şi la motor, astfel că Mercedes-ul AMG GLE 63 S s-a ales cu un plus de 94 cai putere şi 140 Nm de cuplu motor. Hamann garantează într-un final o rezervă de 670 CP şi 900 Nm care te pot ajuta să cucereşti viteza maximă de 300 km/h.

Mercedes-GLE-1 Mercedes-GLE-2 Mercedes-GLE-4 Mercedes-GLE-5 Mercedes-GLE-6 Mercedes-GLE-7 Mercedes-GLE-8 Mercedes-GLE-9 Mercedes-GLE-10

Comentarii