lukoil-banenr

Ar fi păcat să spui că sedanul celor de la Cadillac duce lipsă de cai putere. După cum probabil ştiţi, CTS-V-ul livrează în jur de 640 de cai putere la axul motorului, ceea ce nu este deloc puţin, mai ales în comparaţie cu principalii săi rivali, MB E63 AMG şi M5. Totuşi, pentru un asemenea monstru, este loc de mai mult de atât.

Pilot Autoexpert

Tunerul din Texas, Hennessey, vine cu o ofertă prea dulce pentru împătimiţii de cai putere. Aplicând pentru pachetul de tuning HPE750, Cadillac-ul tău se va putea lăuda cu, ai ghicit, nu mai puţin de 757 cai putere şi 1060 Nm de cuplu motor. Performanţele menţionate sunt arhisuficiente pentru un sprint de la zero la o sută în doar 3.2 secunde iar viteza maximă ce poate fi atinsă se ridică la 340 km/h. O altă cifră care te-ar ajuta să înţelegi cât de rapid poate fi este timpul parcurs pentru a acoperi sfertul de milă, de numai 11.2 sec pentru 1/4 mile!

Din fericire, acesta este doar primul pas făcut spre mai bine, astfel că tunerul Hennessey l-a numit Stage 1. Urmează HPE800 şi HPE1000!

Comentarii