lukoil-banenr

Oriunde în lume, se ştie că Toyota Land Cruiser este unul dintre cele mai reuşite off-roadere, capabile să înfrunte neînfricat terenul accidentat în timp ce pasagerii săi se vor bucura de un confort sporit. Cu toate astea, vor exista voci care să susţină că LC-ul, în special versiunea 200, nu est doar un vehicul de teren, ci şi un SUV cu calităţi sport înnăscute! Să fie oare aşa?

Pilot Autoexpert

Unii dintre adepţii acestei teorii sunt inginerii şi designerii atelierului de tuning Eight Star, care au dezvoltat un pachet de modificări mai mult sau mai puţin ieşite din comun, pentru acest monstru. În viziunea lor, Land Cruiser 200 poate fi aliniat cu uşurinţă la standardele dinamice ale unui Range Rover sau X5. Şi dacă în materie de performanţe, acest lucru poate fi uşor pus la îndoială, atunci niponii au insistat să ne demonstreze că cel puţin exteriorul poate fi supus unei transformări radicale.

Schimbările de look se traduc prin instalarea unui bodykit extrem de vicios, cu evazări masive pentru aripi şi praguri, fante de aerisire sculptate în portiere şi multe muchii ascuţite la nivelul barelor faţă şi spate. Imaginea este completată de spoilerele spate uriaşe, difuzorul de carbon, cele patru finale ale sistemului de evacuare şi nu în ultimul rând, jantele unicate Forgiato Sedici-B. Adiţional, compania vă poate instala şi un sistem de eşapament mai performant, care va schimba mult temperamentul maşinii, lăsând V8-ul să respire în voia lui.

Iar dacă v-a convins, aflaţi că acest bodykit vă ca costa puţin peste 6000 de dolari, în dependenţă de opţiunile selectate cu mai mult sau mai puţină fibră de carbon.

3808169753_large

eight star carbon aero kit

Comentarii