lukoil-banenr

Inifiniti, un brand despre care aproape că am uitat că există, dar care iată că reușește să rămână în vizorul iubitorilor acestui brand, grație noilor modele proaspăt lansate. QX80 nu este nici de departe cel mai nou, însă iată că lui i se adresează noul program de tuning Larte Design.

Pilot Autoexpert

Mai exact, cel mai mare SUV din gama japonezilor este în producția de serie cam de prin 2010, iar de atunci și până astăzi a suferit diferite modificări, o schimbare de nume și chiar un redesign cosmetic. Însă nu pentru aceste merite a ajuns QX80 pe pagina noastră ci pentru că tunerul de talie internațională tocmai i-a oferit un loc în portofoliul său de mașini modificate.

Cu o nouă grilă față, bumpere redesenate, aripi evazate, țevile de evacuare de o formă diferită și caroseria finisată în negru este practic un pachet de start care vine să îți aducă mai multă personalitate noului tău QX80, asta desigur dacă îl ai și dacă vrei să cheltui în jur de 15.990 de dolari pentru tot setul.

Compania germană nu a prezentat prea multe poze cu mașina și nici de interior nu au pomenit nimic, semn că abia așteaptă primii clienți.

Comentarii