lukoil-banenr

Nici nu s-a aşezat bine praful pe cel mai nou model de SUV Land Cruiser Prado, că atelierul Modellista şi TRD deja au prezentat primul pachet de tuning.

Pilot Autoexpert

În mare parte, este vorba doar de o vizită la cosmetolog, de unde noul Prado a ieşit mai…să zicem mai frumos. Iar elementele care îl disting de un model de serie, sunt barele de protecţie redesenate, eleronul de pe a cincia portieră, o nouă evacuare şi noi tipuri de jante.

Cei de la Modellista se evidenţiază cu noi praguri, pliabile, care se integrează perfect în caroseria maşinii atunci când sunt închise, făcând-o să pară mai sporty şi mai aerodinamică, iar la necesitate, se „deschid”, facilitând accesul în maşină ca pe trepte. Nu este chiar o minune şi nici o noutate pentru acest segment însă cu siguranţă că sunt cel puţin mai atractive decât pragurile fixe.

Există şi o gamă de accesorii ce nu pot fi remarcate chiar la prima vedere. Este vorba despre un nou sistem de fixare pentru biciclete în portbagaj, sofa pentru camping şi lumini adiţionale pentru interior. TRD însă vine cu beculeţe LED şi buton pentru pornire motor de culoare roşie.

Oricare din aceste accesorii, fie produse de TRD sau Modellista, pot fi comandate prin intermediul dealerilor oficiali Toyota.

Comentarii