lukoil-banenr

Dacă ar putea vorbi maşinile, cu siguranţă că s-ar lăuda fiecare cu ce poate. Mustang-ul din imagini are şi el cu ce. Pe lângă look-ul foarte agresiv şi bodykit-ul superb, gt-ul ascunde şi un număr de 800 cai putere!

Pilot Autoexpert

Proiectul denumit Sutton CS800 va fi prezentat oficial în Monaco, în cadrul evenimentului Top Marques, iar proprietarul este compania Sutton Bespoke, un atelier de tuning din Anglia. Simbolul clasei muscle, Mustang-ul, a cam pierdut din poziţii în ultimii ani, mai ales în faţa celor de la Dodge care au lansat ediţiile SRT Hellcat şi acum Demon. Însă pentru cei fideli mărcii, întotdeauna există cale de atac.

Englezii fac parte din rândul opoziţiei şi nu renunţă prea uşor la Mustang, iar pentru a-şi demonstra loialitatea, s-au pus pe tunat poneiul. Astfel au apărut o mulţime de elemente aftermarket, componente ale bodykit-ului aerodinamic, fabricate din fibră de carbon, o capotă asemănătoare cu cea a versiunii Super Snake, o priză de aer supradimensionată şi un set de jante din aliaj.

La interior domină inserţiile din fibră de carbon, asistate de scaunele sport Recaro şi emblema tunerului britanic. Dar bine că cel mai atractiv este motorul V8 de 5.0 litri care a primit un kit de performanţă Stage 2 ce include superchargerul Whipple, injectoare noi, catalizatoare cu debit mărit, o admisie mai mare şi un sistem de evacuare activ cu patru ieşiri. Ford-ul Mustang a primit deasemenea şi o suspensie ajustabilă pe 3 nivele.

Maşina are acum 800 de cai putere însă nu cunoaştem alte cifre legate de performanţe. Vă putem comunica însă preţul de vânzare, care se ridică la 77.500 de euro.

Comentarii