lukoil-banenr

Speialiştii celebrului atelier de tuning Prior Design, au decis să vină primii pe piaţă un un pachet de înbunătăţiri pentru pick-up-ul de lux Mercedes-Benz X-Class. Aceştia iau adăugat vehiculului german o notă de agresivitate şi l-au făcut mai stilat.

Pilot Autoexpert

Pachetul de tuning a fost numit PD400 şi PD500 WB Aero Kit. Acesta include un set de jante din aliaj cu diametrul de 28 inch şi un body kit aerodinamic din fibră de sticlă Dura-Flex. Din faţă X-Class-ul arată diferit datorită barei redesenate cu prize de aer enorme şi o grilă a radiatorului modificată, care a fost vopsită în culoarea neagră şi găzduieşte logotipul atelierului Prior Design. Iar aripile evazate din faţă şi din spate îl fac să arate mai muşchios şi brutal.

Privit de la distanţă Mercedes-Benz X-Class înzestrat cu pachetul de tuning Prior Design, ne aduce aminte de stilistica modificărilor diviziunii AMG. Apropo pachetele AMG vor fi singurele modificări propuse oficial de producătorul german Mercedes-Benz, acesta afirmând într-un comunicat de presă că nu va asambla o versiune de performanţă pentru X-Class.

La moment preţul pachetelor de tuning  PD400 şi PD500 WB Aero Kit, nu sunt afişate pe site-ul celor de la Prior Design, acesta fiind negociat cu fiecare client infividual.

Comentarii