lukoil-banenr

Dacă vrei un SUV cu adevărat luxos şi scump, dar nu te impresionează Bentley Bentayga atunci s-ar putea ca oferta de mai jos să fie ceea ce-ai căutat.

Pilot Autoexpert

Overfinch, tunerul specializat exclusiv în modificarea producţiei constructorului auto britanic a prezentat recent cel mai dotat şi mai opulent Range Rover pe care l-ai văzut vreodată.

Drept platformă pentru ceea ce avea să fie botezat mai târziu London Edition, este ales modelul vârf de gamă al companiei, procurat în versiunea de top, Autobiography, cu ampatament mărit.

Overfinch-1Inspiraţia ca şi numele oferit de după restilizare, se trage din inima oraşului Londra, astfel se pot explica şi apariţia celebrelor construcţii pe trimurile din lemn, pentru care a fost nevoie de cel puţin 5.500 de piese individuale din lemn şi la care s-a lucrat în jur de 250 de ore! Totul pentru un interior unic, One Of.

Overfinch-2Pe partea exteriorului britanicii au ales să deseneze un bodykit absolut nou, cu elemente din fibră de carbon, o nouă grilă frontală şi guri de ventilare mai proeminente. Aici se adaugă jantele Tora de 22 inch iar nuanţa de vopsea întunecată definitivează conceptul de aristocraţie şi lux.

Overfinch-3Preţul acestui exemplar este de circa 249.000 de lire sterline şi nu include modificări la nivelul tehnic al maşinii astfel că pe partea performanţelor aveţi doar ceea ce vă oferă unitatea V8 de 5.0 litri supraalimentată.

Overfinch-4 Overfinch-5 Overfinch-6 Overfinch-7 Overfinch-8 Overfinch-9 Overfinch-10 Overfinch-11 Overfinch-12 Overfinch-13 Overfinch-14 Overfinch-15 Overfinch-16 Overfinch-18

Comentarii