lukoil-banenr

Acesta dragii mei, este cel mai fericit pickup Nissan Navara din toată lume. Nu pentru că s-a născut în Japonia sau pentru că este „neam” cu Infiniti, ci pentru că tocmai a primit sub capotă un motor de toată invidia. Severn Valley Motorsport se face responsabilă pentru visul multora deacum încolo!

Pilot Autoexpert

Tunerul englez a reuşit anterior performanţa de a instala acelaşi motor într-un Qashqai cu care au atins o viteză maximă de 370 km/h. Acum însă, s-au gândit să ne demonstreze că în atelierul lor, este posibil absolut orice, motiv pentru care au ales un vehicul mai puţin întâlnit în această practică.

Era suficient doar swap-ul de motor pentru a ne tulbura liniştea şi somnul, însă băieţii de la SVM nu s-au mulţumit cu atât. Aşa s-a născut ideea de a tuna unitatea de 3.8 litri pentru a spori numărul de CP de la 550 la 800! Şi asta nu e tot! Dacă te ţine buzunarul şi vrei mai mult de atât, poţi conta pe nu mai puţin de 1.500 cai putere! Ştii tu, cam atât cât pune pe roţi şi Volkswagen, pardon, Bugatti Veyron!

Comentarii