lukoil-banenr

Greu de crezut şi totuşi sunt puţine companii de tuning care au reuşit cu adevărat să aducă un plus de farmec unui Rolls-Royce. Idinferent că vorbim de un Phantom, Ghost sau Dawn, oricare dintre acestea sunt maşini duse practic la perfecţiune încă din uzină, prin urmare orice pas greşit poate rezulta într-un kitch 100%.

Pilot Autoexpert

Spofec şi-a luat inima în dinţi şi au luat în lucru un Rolls-Royce Dawn, iar rezultatul este unul cât se poate de frumos. Designerii au riscat şi au revopsit maşina în totalitate, iar nuanţa aceasta i se potriveşte cât se poate de bine. Efectul de wow este completat de un set de jante de 22 de inch, peste care se aşează caroseria dotată cu o suspensie cu garda la sol micşorată. Latura estetică a maşinii a suferit o schimbare de stil şi graţie kit-ului aerodinamic care include noi bare de protecţie şi praguri laterale cu canale de aerisire îmbunătăţite.

Vestea bună este faptul că Spofec nu s-a limitat doar la frumuseţe ci ş-a băgat şi sub capotă, la imensul motor V12 de 6.6 litri. By default, acesta produce în jur de 563 de cai putere însă după careva modificări, puterea totală se ridică la 686 de cai putere şi circa 980 Nm de cuplu motor. Diferenţa poate fi resimţită printr-o accelerare de la zero la prima sută la oră în 4.6 secunde, faţă de 4.9 cât face o maşină standard.

SPOFEC RRDaw Pic02 SPOFEC RRDaw Pic03 SPOFEC RRDaw Pic04 SPOFEC RRDaw Pic05 SPOFEC RRDaw Pic06 SPOFEC RRDaw Pic07 SPOFEC RRDaw Pic08 SPOFEC RRDaw Pic09 SPOFEC RRDaw Pic10 SPOFEC RRDaw Pic11 SPOFEC RRDaw Pic12 SPOFEC RRDaw Pic13 SPOFEC RRDaw Pic14 SPOFEC RRDaw Pic15 SPOFEC RRDaw Pic16 SPOFEC RRDaw Pic17

Comentarii