lukoil-banenr

Noul SUV Bentley se bucură de o atenţie sporită din partea milionarilor care se grăbesc să pună mâna pe un exemplar cât mai bine dotat şi mai opulent. Şi pentru a fi siguri că nimeni nu are un model asemănător, divizia Mulliner a prezentat o ofertă generoasă de dotări opţionale care vor scoate în evidenţă mândria viitorilor proprietari de Bentayga. Însă pentru cei care îşi doresc ceva mai mult de atât, în ajutor le vine compania de tuning Startech!

Pilot Autoexpert

De curând, diviziunea celor de la Brabus, atelierul Startech, specializată în modificarea altor mărci afară de Mercedes, a publicat pe net primile poze cu un kit de tuning pentru Bentayga. Nu ştim sigur dacă sunt ei şi primii care au reuşit să modifice SUV-ul celor de la Bentley, dar cert este că până acum nici concurenţii săi nu s-au prezentat cu un pachet de tuning pentru susnumitul. În fine, avem un proiect demn de toată atenţia.

Şi oricât de mult nu ar încerca britanicii să pună accentul pe lux în noul său off-roader, eu sunt de părerea că un trening sport i se potriveşte mult mai bine. În special acest bodykit ce include aripile evazate, bare faţă şi spate redesenate, grile de tip fagure, guri de ventilare pentru frâne dar şi pentru sistemul de admisie, eleronul din fibră de carbon şi portierele cu inserţii din fibră de carbon. Din acelaşi peisaj fac parte jantele enorme de 23 de inch în diametru încălţate în anvelope de înaltă performanţă, agăţate la rândul lor de o suspensie sport pe aer, reglabilă bineînţeles.

Oferta de tuning va include şi un adaos de cai putere, pachet la care încă se lucrează, şi care deocamdată este trădat numai de sistemul de evacuare modificat cap-coadă. Mă rog, chiar şi cei 600 de cai putere storşi din imensul W12 de 6.0 litri volum, sunt prea puţini pentru cei mai răsfăţaţi clienţi Bentley.

st16aa54 st16aa55 st16aa56 st16aa57 st16aa58 st16aa59

Comentarii