lukoil-banenr

Tunerul TechArt a dezvoltat un nou pachet de tuning pentru generaţia actuală Porsche Panamera. Germanii sacrifică eleganţa sedanului în favoarea unui look extrem de agresiv şi cu înclinaţii sport.

Pilot Autoexpert

Despre puţine maşini poţi spune acest lucru, însă noul Porsche Panamera este cu adevărat un automobil extrem de bine echilibrat, atunci când vine vorba de design. Să dai viaţă unui sedan sport, foarte dinamic, cu uşoare influenţe de 911 şi care totodată să fie şi elegant, dar nu ridicol, este într-adevăr dificil. Chiar şi aşa, unii tuneri cred că există loc de mai bine, iar astfel iau naştere pachetele aerodinamice.

TechArt este exact acel tuner, care pune un mare accent pe sportivitate şi astfel a scos în evidenţă latura cea mai sălbatică a maşinii. Cu evazări pentru aripi, barele redesenate, cu splitere şi difuzoare incorporate şi un eleron fix pe hayon, acest TechArt GT, uită de tot ce înseamnă maşină cuminte. Jantele de 22 de inch Formula IV, ce poartă semnătura Forgiato, se înscriu în acest peisaj cum nu se poate mai bine, adăugând alţi 80 de mm la ecartamentul maşinii.

Comentarii