Inferno V-Class by TopCar
lukoil-banenr

Încă prin octombrie, ruşii de la TopCar au anunţat că pregătesc un V-Class de un lux interstelar şi iată că de curând au apărut pozele oficiale cu acesta. Exteriorul fără îndoială că e superb, însă interiorul este punctul forte al acestui van.

Pilot Autoexpert

Şi aici deja nu mai vorbim despre o personalizare a uneia dintre cele câteva mii, sau sute de mii de exemplare din toată lumea ci de o transformare radicală. Cu jante deosebite, praguri laterale şi barele faţă / spate redesenate complet, la care se adaugă multitudinea de elemente din fibră de carbon, sunt exact acele detalii care denotă o implicaţie majoră şi o „scumpete” dincolo de posibilităţile oamenilor de rând.

Aşa şi trebuie să fie, iar interiorul în acest caz, te aştepţi să te şocheze cu un lux debordant. Ei bine, nu ai dat greş. Maieştrii TopCar au ascuns tot ce au mai bun în spatele geamurilor fumurii, dublate de draperiile fine, un salon extrem de rafinat.

Lumini ambientale de orice culoare vrei tu, fibră de carbon, inserţii din lemn, elemente cromate, o sumedenie de butoane pentru tot felul de funcţii de răsfăţ, fotolii individuale, măsuţe pliabile, sistem audio surround şi un tv imens. Găseşti ceva ce ar putea lipsi din acest peisaj?

Da, poate doar persoanele care vrei să le vezi aici sau mă rog, cu ce ştii că ţi-ar sta mai bine într-o călătorie frumoasă.

Comentarii