lukoil-banenr

Atelierul nipon de tuning Liberty Walk, a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, legendarul coupe Lamborghini Miura tunat în stilul Kaido. Imaginile vehicului lăsat pe pâmânt şi îmbodobit cu aripi evazate, au fost publicate pe contul de Instagram akihirata_s2k.

Pilot Autoexpert

Publicaţia Speed Hunters, scrie că specialiştii atelierulu Liberty Walk, cunoscut în toată lumea pentru tuningul său special oferit celor mai exotice şi scumpe automobile, nu au tunat un model adevărat Lamborghini Miura, dar au construit o replică proprie cu o caroserie customizată.

La construcţia exponatului a fost folosit şasiul şi propulsorul unui Ford GT40. Sportcarul american GT40, oferă un motor V8 de 7.0 litri volum, capabil să livreze 485 de cai putere şi 644 Nm cuplu motor. Accelerarea acestuia de la 0-100 km/h durează 5,2 secunde.

Ţinem să amintim că, cu adevărat legendarul model Lamborghini Miura, cel ce de nenumărate ori a fost numit cel mai frumos automobil construit vreodată, se producea în perioada anilor 1966 – 1973. Acesta era un sportcar cu două locuri şi era echipat cu un motor V12 de 3,9 litri volum, care dezvolta 350 CP şi 378 Nm.

Versiunea de top a modelului Miura, era numită Super Veloce şi deţinea acelaşi motor, dar care era forţat să stoarcă 385 CP şi 388 Nm. De asemenea această variantă oferea opţional şi un diferenţial autoblocant.

Dea lungul timpului, compania Lamborghini a asamblat 763 de exemplare a modelului Miura.

https://www.instagram.com/p/Bd-SFwWgaVv/?taken-by=akihirata_s2k

Comentarii