lukoil-banenr

Numai ce nu fac chinezii ca să îşi câştige un loc de muncă şi un ban cinstit? Iată bunăoară vedeţi şi acest kit de tuning, sau mai bine zis de transformare – facelift, care tot rodul muncii lor este. După câteva ore de studii şi experimente în atelierul Lei Wen, a luat naştere bodykit-ul ce îţi poate împrospăta SUV-ul din câteva mişcări.

Pilot Autoexpert

Actualul Land Cruiser 200, SUV-ul de talie mare produs de Toyota, poate fi perceptu ca un automobil absolut nou, cu o listă lungă de îmbunătăţiri faţă de versiunea precedentă, printre care se numără sistemele şi tehnologiile de generaţie nouă, transmisia cu opt trepte, trenul de rulare, şamd. Neschimbată practic a rămas caroseria maşinii, modificările aplicate fiind mai mult de ordine estetic, ceea ce şi presupune un facelift. După cum veţi vedea şi în videoclipul de mai jos, vechiul Land Cruiser produs începând cu anul 2007, poate fi uşor transformat într-unul care seamănă leit cu varianta din 2015 (sau 2016 în dependenţă de piaţa de destinaţie).

Prin urmare, dacă îţi place foarte mult cum arată facelift-ul modelului Land Cruiser 200, dar nu vrei să te desparţi de generaţia de până la 2015, poţi opta pentru acest kit exterior, ce poate fi uşor montat pe maşina ta.

Comentarii