lukoil-banenr

La mijlocul lunii ianuarie a anului 2018, compania Barrett-Jackson va scoate la licitaţie unul din vehiculele legendarului tuner american George Barris, cel ce a inventat celebrul Batmobile pentru serialul filmat în 1966 şi maşina K.I.T.T. din serialul Knight Rider.

Pilot Autoexpert

Lotul expus este un Ferrari 308 GTS care i-a aparţinut personal lui Barris. Tunerul a procurat această maşină în anul 1978, hotărând din start să-l modifice. Astfel automobilul a fost vopsit în culoarea brună-aurie, înfrumuseţat cu dungi în culoarea steagului Italiei, care se întind de-a lungul caroserie şi a primit nişte aripi evazate în care să încapă jantele marca BBS. La fel au fost scoase farurile din faţă şi schimbată grila radiatorului.

Pe lângă acestea a fost serios modificat interiorul sportcarului. Barris a instalat în salon un ceas de bord electronic, un telefon marca NEC, un televizor Sony, un sistem audio de la Kenwood, o cameră video retrovizoare şi o tastatură specială cu ajutorul căreia se introduce codul de securitate a maşinei.

Parcursul acestui Ferrari 308 GTS neobişnuit este de doar 12.800 km. Preţul de start al lotului din păcate nu este specificat.

Comentarii