lukoil-banenr

Novitec este numele companiei de tuning care a modificat nu un singur model de Ferrari și nu doar o singură marcă de automobile. Iată de ce anunțul cu acest F430 de vânzare poate atrage priviri maxime.

Pilot Autoexpert

Supercarul a fost produs în anul 2007 însă arată al fel de fresh și atrăgător chiar și la 11 ani distanță, în 2018. În special datorită pachetului de tuning de la Novitec, care îl ajută să se evidențieze în trafic. Pentru cunoscători însă, aceste ”mici detalii” au de spus mai mult decât ceea ce se vede la suprafață.

Cel mai important de știut este faptul că Novitec a instalat pe motorul V8 de 4.3 litri un compresor mecanic, cu ajutorul căruia au stors în jur de 697 cai putere (707 PS) și 712 Nm de cuplu motor. Cuplat cu transmisia specială etajată în șase rapoarte, acest supercar poate prinde prima sută la oră în numai 3.5 secunde.

Tot cei de la Novitec se fac responsabili pentru suspensia hidraulică, ce coboară garda la sol a mașinii, dar și de jantele de 20 de inch finisate în negru.

Exemplarul în cauză a fost condus pe o distanță totală de 39.800 de kilometri și se vinde acum la un preț de 112.900 de euro, un preț echivalent practic cu cel al unui F430 ”simplu”.

 

Comentarii