lukoil-banenr

Atelierul de tuning Brabus, a prezentat recent varianta tunată a compactei Smart Fortwo, modificată în parteneriat cu compania constructoare de iahturi Sunseeker. Varianta modificată va fi asamblată într-un tiraj de doar 10 automobile, fiecare dintre care va costa 59.900 de euro, adică cu 200 de euro mai ieftin decât un Mercedes-AMG C43.

Pilot Autoexpert

Vehiculele vor fi vopsite într-o nuanţă închisă a culorii albastre, vor fi echipate cu o suspensie sport şi un ecartament lărgit. Tot aici Fortwo se va lăuda cu un body kit aerodinamic care foloseşte elemente din carbon, un sistem de eşapament sport şi jante cu diametrul de 18 inch încălţate în anvelope cu mărimile 205/35.

Salonul Smart-ului este tapiţat cu piele bej, iar podeaua acoperită cu lemn de Tec. Pe cotieră este brodată o busolă navală, iar pe tetiere logo-ul companiei Sunseeker.

Compacta se va echipa cu un propulsor modernizat de 0.9 litri volum, care dezvoltă 125 CP şi 200 Nm cuplu motor. În comparaţie cu acelaşi motor folosit în varianta stoc, aici este instalat un sistem de evacuare performant, un intercooler mai eficient şi un soft reprogramat.

De la zero până la 50 km/h acest Smart Fortwo modificat de atelierul de tuning Brabus, accelerează în 2.9 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la pragul de 175 km/h.

Comentarii