lukoil-banenr

Proiectată după cele mai strigente standarde de calitate şi utilizând exlusiv materiale ultra-uşoare, cum este aliajul din titan, specialiştii de la Akrapovic au creat o nouă operă de artă: sistemul de evacuare pentru Mercedes-AMG C63 şi C63 S. Cum sună acesta şi cât este de performant vedeţi în cele ce urmează.

Pilot Autoexpert

Pe lângă faptul că sună mult mai frumos şi mai agresiv, eşapamentul construit de specialiştii din Slovenia, aduce şi un strop de performanţă, adăugând alţi 8 cai putere şi 28 Nm de cuplu motor, la rezerva deja existentă a motorului V8 de 4.0 litri bi-turbo. Finalele tobelor au fost decurate cu flanşe lucrate din fibră de carbon, iar pentru şi mai multă gălăgie, au fost instalate valve controlate electronic.

Mai mult de atât, clienţii vor putea opta şi pentru felul în care să sune maşinuţa lor, alegând între cele două tonuri predefinite, şi trei tipuri de sunet în regim de condus. Trebuie să menţionez că Akrapovic oferă opţional şi un Sound Kit pentru a controla felul în care răsună evacuarea în dependenţă de modul de condus!

Comentarii