lukoil-banenr

Entuziaștii auto din toate timpurile au încercat să forțeze motoarele stoc ale mașinilor lor pentru a avea mai multă putere, dinamică și adrenalină. Cei ce nu reușeau să modifice îndeajuns motorul din uzină optau pentru un schimb de motor indiferent de producătorul acestuia.

Pilot Autoexpert

Ei bine, în zilele noastre tot mai mulți optează pentru vehiculele full electrice. Punctul forte al acestora este economia ”combustibilului” și puterea motorului care datorită faptului că nu este transmisă prin cutie sau axe cardanice ci acționează direct asupra fiecărei axe sau chiar roți în mod individual, astfel încât toată puterea motorului poate fi acționată imediat!

Și dacă până acum ne mulțumeam cu mașini plictisitoare și sofisticate proiectate și gândite pentru oraș sau traseu, iată că un grup de specialiști care reprezintă compania Zero EV, au echipat cu un astfel de motor marca Tesla, legendarul model îndrăgit de iubitorii de drift, Nissan Skyline R32!

Probabil vă întrebați care este rezultatul acestei modificări? Noi vă invităm să vedeți în materialul video care urmează prestația acestui Skyline full electric, care cu siguranță va naște multe discuții contradictorii printre fani și entuziaști.

Comentarii