lukoil-banenr

Are aproape 10 ani de zile dar tot nu vrea să îmbătrânească. Ultima generaţie a lui Nissan GT-R continuă să facă furori în rândul pasionaţilor de cai putere. Iar de la an la an, apar tot mai multe modificaţii cu peste 1.000 de CP.

Pilot Autoexpert

Chiar şi în versiunea de bază, GT-R-ul este un rival de temut pentru multe supercaruri exotice italiene. Însă puţine sunt acum, acele maşini neatinse de vreun meşter. Măcar şi cu o resoftare, dar tot nu scapă Godzilla de tuning. Însă cine are bani de investit nu se opreşte aici, ci merge până la limite, iar limitele lui GT-R sunt în zona celor 2.000 de cai putere.

Sună fenomenal şi totodată este greu de imaginat cum ar fi să ai un asemenea motor sub capotă! Dacă ai condus vreodată un sportcar, sau orice altă maşină capabilă de mai mult de 400 CP, atunci cu siguranţă ştii că e suficient pentru a-ţi accelera bătăile inimii cu o doză bună de adrenalină! Şi când te gândeşti că GT-R-ul din videoclip are cam de 4 ori mai mult?

Brill Steel Motorsport, sunt inginerii responsabili de modificarea acestui Nissan, din motorul căruia sunt storşi 1.759 de CP şi 1.626 Nm de cuplu motor. Maşina a fost echipată cu un bodykit extravagant, Rocket Bunny, care să îi sublinieze nebunia iar jantele stock au plecat demult de aici, lăsând loc altora extrem de opulente.

Doar priviţi cum arată şi cum sună acest monstru, pe străzile din Monaco!

P.S. Puteţi remarca în videoclip şi două modele Lada Niva, ambele cu numere ruseşti! 😀

Comentarii