lukoil-banenr

Atelierul TopHat Classics, specializat în restaurarea şi modificarea SUV-urilor Land Rover, au pregătit un Defender pe care l-au înzestrat cu un propulsor V8 de 6.2 litri volum, împrumutat de la Chevrolet Corvette.

Pilot Autoexpert

Offroader-ul care acum este capabil să dezvolte 400 CP, a fost echipat cu o transmisie nouă, suspensie pe aer, frâne îmbunătăţite şi scaune cu încălzire şi ventilare.

Mai devreme, acest motor cu indexul LS3, a fost folosit pentru tuning şi de atelierul East Coast Defender. Vehicolul pregătit de aceştia a primit denumirea Honey Badger şi a fost asamblat cu un diferenţial autoblocant LSD, sistem de eşapament Borla, jante cu diametrul de 18 inch şi faruri LED.

Amintim că producerea SUV-ului Defeder, a fost sistată de Land Rover la începutul anului 2016. Modelul de adio a primit versiunea Heritage, caroseria a fost vopsită în verde iar acoperişul era îndeplinit din textil, la fel ca şi Land Rover Series I, care a debutat în anul 1948.

Revenind la protagoniştii de astăzi, cei de la TopHat Classics încă nu anunţă preţul pentru Defender-ul modificat, dar au pregătit un scurt metraj în care povestesc despre procesul de construcţie al acestor SUV-uri.

Comentarii