lukoil-banenr

Un cetățean al Federației Ruse, având la îndemână un BMW Seria 7, a hotărât să îl facă mai deosebit și să îl modifice într-un mod mai puțin neobișnuit. Bărbatul a lucrat asupra acestei limuzine timp de circa cinci ani pentru a construi un adevărat monster truck, iar lucrările continuă până și in ziua de azi.

Pilot Autoexpert

BMW Seria 7 în caroseria E32, a primit platforma camionului rusesc GAZ 66, roți de la ZIL, dar cel mai important un motor V8, care în pofida celor care credeau că este vorba despre un propulsor bavarez de înaltă performanță, s-a dovedit a fi împrumutat de la același camion GAZ 66.

Deși acest motor care din uzină vine cu 4.2 litri volum, este unul destul de vechi, acesta a fost la fel modificat pentru a livra circa 300 CP și a se isprăvi de minune când vine momentul să miște BMW-ul prin off road, unde mai adaugi că acest propulsor este extrem de fiabil și poate fi deservit fără a apela la service-uri speciale.

Dacă vă întrebați despre consumul acestui Bigfoot, vă putem spune că fiind instalat pe GAZ 66, până la viteza de 60 km/h, acest motor V8 consumă minim 20 litri la per 100 de kilometri.

Mai jos vă invităm să vedeți BMW-ul modificat, care a primit și un nume pe măsură Valkyrie 766!

Comentarii